Thursday, April 27, 2006

Jag är hungrig







Jag får ingen frukost, för vi ska till veterinären och jag ska sövas för att ta prover från tonsillerna. Jag är så hungrig. Jag sitter och gråter framför kylskåpet och förstår inte varför världen plötsligt blivit en så hård och ond plats.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Stackars dig! Och jag som trodde att vi skulle leka idag, eftersom jag är på ditt dagis för första gången (ska vara där en dag i veckan tills husse börjar jobba heltid).

Krya på dig!

10:22 AM  
Blogger Hanna said...

jag kommer till dagis imorgon! För jag behövde inte sövas, för mina tonsiller var plötsligt helt bra. Matte säger att hon ska experimentera med tabasco på strumpor. Det låter intressant. Jag tror jag gillar tabasco.

1:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tjoho, vilken tur! Jag har inte provat tabasco själv, däremot ättika som jag är sådär förtjust i.

Jag, husse och matte ska förresten flytta till huset de bygger bredvid dagiset.. Vet du vilket det är? Men det blir inte förrän i november tyvärr. Då ska jag bara rusa ner till dagis så fort de öppnar porten.

2:07 PM  
Blogger Hanna said...

Jag vet vilket det är! Det har varit massor av läskiga grävskopor där hela vintern, och jag har varit mycket rädd för det. Men nu börjar det bli tystare, och fint ser det ut också! Kanske får jag en strumpa med ättika på, om jag ber snällt.

2:15 PM  

Post a Comment

<< Home