Hemma hos Oskar

Monday, August 06, 2007

Bloggtrött

Jag är lite dålig på att uppdatera min blogg. Kanske är det så att nyheter om mig främst kommer att förmedlas här framöver!

Friday, July 27, 2007

Livet är roligt igen

Idag är jag mig själv igen - jag blir bara trött lite fortare. Och så får jag inte hoppa så mycket. Men jag har varit hos min älskade Doris idag, och sen nu, ikväll, så kom Elsa hit!!! Jag har en egen katt i köket!!! Jag får inte gå in och jaga henne, matte har satt ett kompostgaller för. Men jag satt utanför och pep i en halvtimma. Nu ligger jag utanför, utmattad. En egen katt. Vad mer kan man önska sig en fredagskväll?

Tuesday, July 24, 2007

Jag är trött och ledsen

Kaninöron

Monday, July 23, 2007

Kaninöron var det ju

En uppdatering: det var inte kycklingbenen som var boven, dem har jag nog lyckats smälta, utan kaninöronen jag åt i mitten av april som ställde till det! Igår började jag äta och var pigg på sjukhuset, och idag får jag kanske komma hem. Det är hela tre Oskar på avdelningen. Men det är bara jag som är Oskar tax.

Friday, July 20, 2007

Hej, jag heter Oskar ("HEJ OSKAR") och jag är Sakätare

Det är helt klart ett vedertaget begrepp hos veterinärer. Nu var det i alla fall så att jag var snabbare än vad dagmatte trodde på att äta upp pip-kycklingens ben. Och de där benen satte sig dåligt. Jag kräktes i morse och sen trodde matte det blev bättre men det blev det inte. När dagmatte kom mådde jag jättejättedåligt. Vi ringde efter matte, som tog sig hem från jobbet. Det tog lång, lång tid, jag gnällde och provade att sova på olika ställen men det gjorde ont överallt. Vi åkte taxi till djursjukhuset. Där kräktes jag blod på golvet och mattes jacka.
Så blev jag röntgad och undersökt, och inlagd. Nu ska jag opereras.
Och när jag blir frisk kommer jag inte att ha lärt mig något av historien, utan vara lika idiotisk som vanligt och vilja äta saker.

Jag älskar Doris



Vi har jättejätteroligt ihop. Mer bilder och en underbar film finns på Doris blogg.

Sunday, July 15, 2007

Söndagsvila


Saturday, July 14, 2007

Lördagsgodis

Först sov jag länge. När jag vaknade gick vi till djuraffären vid S:t Knuts torg och handlade lördagsgodis. Jag fick ett torkat oxöra. Dem får jag inte ont i magen av som jag får av grisöron. Nu leker jag med det, tuggar det, och så kastar jag det bakom min rygg och springer efter det och fångar det.