Monday, April 03, 2006

Penicillin och tyg

Jag har fått penicillin för mina tonsiller. De är förstorade och jag är lite sjuk. Nu tror matte att det kan vara därför jag äter så mycket tyg. T ex åt jag upp rätt mycket av ett par filtar på dagis. Det såg ut som om en haj hade varit där och tuggat. Sen åt jag upp ett par strumpor för mattes kompis som var och hälsade på. Dem kräktes jag upp i mattes hand på bussen i morse. Matte skulle vilja att jag berättade om jag tuggar tyg för att det kliar i tonsillerna, eller om jag tuggar tyg baraföratt och ändå har förstorade tonsiller. Jag ser på henne med stora vackra ögon och berättar ingenting.
Men nu har jag fått blodpudding med penicillin i. Det var jättejättegott. Nästan lika gott som strumporna.

6 Comments:

Blogger Anton said...

Oskar på vilket dagis går du?

Snart är förhoppningsvis mina ben helt hela. Vill du träffas och busa då? Nixon är säkert också med!

10:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

Stackars dig som är sjuk...

Jag vill gärna vara med!

10:43 AM  
Blogger Hanna said...

Ja, roligt! Jag går på Härliga hundars dagis i Högdalen, och jag gillar att busa med valpar! Säg till när benen är lagade!

2:15 PM  
Blogger Anton said...

Ok. Jag ska kanske börja på dagis nångång. Men jag bor inne i stan. Annars lät Härliga hundars dagis som ett fint ställe!

9:31 PM  
Blogger Hanna said...

Dagis är kul och bra tycker jag. Man får umgås med andra hundar och matte slipper känna sig vrålstressad och tänka att jag ligger hemma och är misskött hund.

8:30 PM  
Blogger Anton said...

jag får inte vara ensam hemma så jag är med på husses jobb varje dag. det är kul att få vara med men det är ju roligt att leka med andra hundar också. svåra val här i livet!

10:44 AM  

Post a Comment

<< Home